Club Forum
adidas pharrell williams

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Dodge Ram Owners Club Belgium // For sale
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
LilithChaplin



Geregistreerd op: 20 Nov 2020
Berichten: 3

BerichtGeplaatst: 20-11-2020 06:31:22    Onderwerp: adidas pharrell williams Reageren met citaat
Thomas droeg adidas eq Reebok gedurende zijn hele tijd als koning, maar sinds hij in Phoenix aankwam, heeft hij Adidas en Jordan Brand gedragen, hoewel hij de laatste tijd de voorkeur lijkt te hebben gegeven aan het laatste. Het Jordan-merk van Thomas bestond voornamelijk uit de Jordan CP3.VII en CP3.VIII, maar gisteravond ging Thomas retro met de Air Jordan 5Lab3, tegen de man die de CP3-lijn eigenlijk de zijne noemt. Zou dit de volgende stap voor Thomas kunnen zijn of ging hij voor de wedstrijd gewoon naar een plaatselijke winkel hier in L.A.? De tijd zal het leren ... Helaas lijkt het erop dat de "Camo" niet zal worden uitgebracht, aangezien er op dit moment geen informatie is over het verdwijnen van die specifieke colorway. Maar ik denk niet dat Stackhouse en de Nets het erg zullen vinden, aangezien het team 12-2 is geworden sinds P.J. Carlisemo het overnam als de hoofdcoach van het team.

Wat betreft de rest van de nacht in kicks, Nick Young werd laag met een obscure Air Jordan 13, Wesley Johnson nam het op tegen Paul George in de "Nightmare" adidas Crazy 8, Will Bynum rockte de "Stingray" Li-Ning Way of Wade en veel meer. Je hebt het waarschijnlijk gemist omdat je trick or treat was of veel te veel plezier had om je te verkleden als Prince en "Purple Rain" te zingen, adidas ga maar gisteravond had de NBA eigenlijk games op Halloween-avond. Gelukkig vergaten de merken het niet, want een aantal spelers kregen rockende kicks te zien die geschikt waren voor de dag, van het feloranje van Nike en Jordan-atleten zoals Anthony Davis en Chris Paul tot de complete "Night of the Ballin 'Dead" -collectie uit de adidas bemanning. Als sneakervrije agent kun je zo ongeveer alles doen wat je maar wilt. Neem bijvoorbeeld John Wall.

Wat betreft de adidas yeezys boost 350 rest van de avond in kicks, Mo Williams debuteerde een andere "Precision" Nike KD 6 iD, Dwight Howard ging terug naar Orlando in een rood en gele adidas D Howard 4 die me op de een of andere manier niet aan Hulk Hogan, Paul Pierce doet denken. droeg een iets andere Nike Air Legacy 3, Brandon Jennings droeg een rode versie van zijn Anatomix Spawns en nog veel meer. Maar Westbrook was een van de weinige spelers die gisteravond een aantal geweldige kicks schudde. Van Kobe's PE's tot LaMarcus Aldridge die een aantal nieuwe Hyperposites uitbracht, tot Adidas die de Rose 773 Light liet zien tot zelfs een cameo van de Air Jordans 5 en 17, het was een geweldige avond voor degenen die van het kicks-spel houden. Omdat de avond behoorlijk gek was, hebben we hieronder een poll opgenomen zodat je kunt stemmen op wie de beste kicks van adidas alfa bounce de avond had.

Louisville heeft de chemie van een team dat al jaren samen speelt. Ze zijn een geweldig team en hebben coole uniformen waar ik niet op kon wachten op de PE. Adidas heeft ze er zeker ook voor aangesloten, een witte, rode en blauwe colorway met digi camo in het bovenwerk. Deze digi camo is al een tijdje de norm voor de Armed Forces Classic, en het vleugje blauw voor de veters en soklijn deed de schoen zeker knallen en zag er goed uit als een subtiele rood-wit-blauwe toespeling. Vorig jaar had adidas niet beter kunnen aflopen in het NCAA-toernooi. De kampioenswedstrijd bestond uit twee scholen die de drie strepen schommelden en de uiteindelijke kampioen Louisville droeg hun veelgeprezen maar vaak bekritiseerde truien met mouwen. De reis van dit jaar voor een herhaling zal dit keer een beetje moeilijker zijn, aangezien Wisconsin de enige vertegenwoordiger zal zijn tegen drie Nike-scholen in Conneticut, Florida en Kentucky. Voor degenen die om merksuprematie geven, zal dit leuk zijn om te zien.

Nou, behalve het Kevin Ware-incident was dat niet echt de schuld van Adidas, maar sneakerheads van internet vinden het grappig als het gewoon kinderachtig is en een gebrek aan decorum en respect toont. Het NCAA-toernooi van dit jaar heeft ons zoveel herinneringen opgeleverd. Weet je nog dat Miami alles rockte, van Jordan Spizikes tot "Dunkman" LeBrons en allerlei Retro Jordans. Of wat dacht je van die tijd dat Georgetown één ronde in de Air Jordan XX8 duurde? Fans van Michigan zullen waarschijnlijk terugkijken op deze korte run en hoe de Adidas CrazyQuick zo'n grote rol speelde. Fans van Louisville zullen betere herinneringen hebben aan het spel en de CrazyQuick, om nog maar te zwijgen van de camo-truien die voorafgaand aan het toernooi veel aandacht kregen. En dan is er het blijvende beeld van Duke die verliest ... dat nooit oud wordt.

De NEIGHBORHOOD x adidas-samenwerking gaat door tot 2018, nu de twee merken nu een driedubbele zwarte versie van de adidas NMD R1 onthullen. Gepland om later deze maand te verschijnen, is het silhouet in wezen bedekt met de geheel blauwe tint. adidas pharrell williams Ontwerpdetails zijn onder meer een robuuste haaientand op het teengedeelte, inlegzolen met merknaam en treklipjes, terwijl bijpassende zwarte EVA-inzetstukken en Boost-tussenzool en buitenzool het slanke ontwerp helemaal afmaken. Zoek naar de NEIGHBORHOOD x adidas NMD R1 Triple Black die alleen op 24 februari exclusief in pop-upwinkels in Hong Kong, Tokio en Los Angeles wordt uitgebracht. Houd het altijd vergrendeld voor KicksOnFire voor het laatste sneakernieuws en releasedata. De NEIGHBORHOOD x adidas Originals Stan Smith waar we kort naar hebben gekeken, is nog steeds vrij schaars als het op foto's aankomt, [img]https://www.tgic-jp.com/images/n/adidas pharrell williams-541spy.jpg[/img] maar we hebben wat meer informatie gekregen via een releasedatum.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Dodge Ram Owners Club Belgium // For sale Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 
Powered by phpBB and Andrew Charron
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum